Even voorstellen

Computerhulp senior aan huis Nee hoor, ik heet niet Adam. Mijn naam is Henk Schaap en ik woon in het centrum van Amsterdam. Dat is ook m'n werkgebied, vandaar Adam.

Ik ben al vele jaren werkzaam in de ICT, in consultancy, internationale projecten, gebruikerstraining -- letterlijk van Oslo tot Johannesburg en van Los Angeles tot Beijing. Nu is het een verademing om Adam als werkgebied te hebben.

En misschien kent u mij al: ik ben namelijk ook als docent werkzaam bij het Leercentrum van SeniorWeb in de Rijnstraat.

U kunt mij bereiken via emailadres adamcomputerhulpthuis@gmail.com en via telefoonnummer 06-42728965.

Vandaag de dag kun je niet zonder computer, smartphone of tablet. Die apparaten kunnen steeds meer, we willen natuurlijk ook steeds meer, maar het wordt er niet makkelijker op met de vele mogelijkheden en instellingen.
Door te kunnen terugvallen op iemand met kennis van zaken lost u eenvoudig een probleem op. Vooral als die persoon ook de tijd neemt om duidelijke uitleg te geven zodat u het de volgende keer zelf kunt. Ziedaar m'n ambitie.

Tarief: € 15 per uur

U dacht vast: dat is een tikfoutje, een all-in uurtarief van 15 Euro; dat is toch niet van deze tijd? Maar nee hoor, als je van mensen en computeruitdagingen houdt en ook nog eens in je eigen stad kunt helpen, dan is dit een goed tarief.